Аз чета за моето училище!

2020-01-17   Уважаеми ученици, продължаваме с предизвикателство към Вас – „Аз чета за моето училище“.

От първата анкета, която беше активна от 10.01 (вечерта) до 13.01 (вечерта) с максимален брой точки са: Ерхан Ибрям (VIII Г), Илия Василев (VIII Е) и Халил Мустафа (VIII З).

Предоставяме Ви линка за новата анкета, която ще затвори на 20.01 вечерта.

https://forms.gle/ZswxfKcStcchLyjD9




2020-01-10    Впуснете се в предизвикателството! От Вас не се очаква нищо друго освен периодично да следите новините на сайта.

Уважаеми ученици, с настъпването на Новата 2020 гoдина, ръководството на ПГМЕЕ отправя забавно предизвикателство към Вас – „Аз чета за моето училище“. Всеки уикенд ще бъде пускана анкета с въпроси от публикациите в сайта на Механото. В последния ден на месеца ще бъде обявяван победителя за текущия месец, а в случай че събралите най-много верни отговори са повече от един, победителя ще бъде изтеглян в жребий по начин неподлежащ на манипулация – от ученик по време на голямото междучасие на втората смяна. Освен това точките ще продължат да се натрупват целогодишно и в края на годината ще бъде определена челната тройка.

В класирането ще бъдат включвани само настоящи ученици на гимназията (данните за идентификация ще бъдат сверявани с тези в електронния дневник).

Стартираме на 10 януари вечерта.

Приемате ли предизвикателството? От Вас не се очаква нищо друго освен периодично да следите новините на сайта. Внимавайте и за скрити елементи 🙂 !