Отново сред първите!

От  15 до 17.04.2014г. в хотел „Марина”  КК „Слънчев ден” – Варна, се проведе Втората национална конференция за обмяна на добри практики в областта на извънкласните и извънучилищните дейности по проект УСПЕХ.                Участваха ръководители от различни клубове от цялата страна, директори на училища, работещи по проекта, началници и представители на Регионалните инспекторати по образование от страната. Целта на конференцията е да бъдат споделени добри практики и иновационни форми за работа с учениците в извънкласните и извънучилищните дейности.
Изразено бе удовлетворението от постиженията в клубовете по проект УСПЕХ и бе заявено желание тяхната дейност да продължи като целенасочена държавна политика.

Нашият клуб „Енергия на бъдещето“, с ръководител инж. Албена Колева бе одобрен за участие в конференцията сред  915 клуба  от територията на Бургаска област.

След приключване на официалната част участниците в конференцията се разпределиха на групи (начален етап, прогимназиален етап, гимназиален етап и секция на директорите)  и започнаха изложението на презентациите си.
Учениците от Механото  – Пламен Янев и Радомир Тодоров от 10 е клас демонстрираха работата  на изработените от участниците  в клуба макети. Клубът работи за втора поредна година. Нека се зарадваме на успеха им и им пожелаем нови победи в амбициозното начинание! Честито!