Отново повод за гордост за Механото! Инж.В.Кашукеева е удостоена с приз „Учител на годината“

Отново повод за гордост за Механото!
инж. Веселина Кашукеева – удостоена с приз „Учител на годината“.

В изключителна по своята тържественост и затрогваща сърдечна атмосфера бяха наградени номинираните участници в конкурса и носителите на приза „Учител на годината” .

Гости на събитието бяха от МОН – проф. Анелия Клисарова – министър, Муккадес Налбант, заместник-министър и Соня Кръстанова, главен секретар, Ирена Гъркова – съветник на президента на Р България, Пламен Димитров – президент на КНСБ, доц. Кирчо Атанасов, член на комисията по образование и наука в 42 НС, Тодор Чобанов – заместник-кмет на София, Живка Първанова – заместник-областен управител на София-град, изявени научни работници и социални партньори.

Поздравителен адрес до организаторите и наградените учители изпрати Пламен Орешарски – министър-председател на Република България, Маргарита Попова – вицепрезидент на Република България, д-р Петър Стоянович – министър на културата, проф. Ваня Добрева – предател на парламентарната комисия по образование и наука в 42 НС, Росен Малинов – областен управител на София-град и др.

На празника пяха и танцуваха талантите от столичните ОДЗ 2 „Звънче”, 144 СОУ „Народни будители” и от Националния дворец на децата. Водещ на празника бе Драго Драганов.

Г-жа Кашукеева е главен учител, преподавател по техническа механика, понастоящем изпълняващ длъжността Директор на ПГМЕЕ. Позната е с прилагането на иновационни технологии. Един нетрадиционен метод на усвояване на знания, чрез активизиране на самостоятелната работа на учениците и използване на груповата форма на работа.

Нека е честито заслуженото отличие!

ug65    ug66 ug67    ug70