Инж.Веселина Кашукеева е наградена в международния конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците”

Близо 140 учители в предучилищните подготвителни групи за училище, училища и извънучилищни звена от цялата страна и чужбина изпратиха свои разработки за участие в международния конкурс за учители „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците”, организиран от Синдиката на българските учители съвместно с фондацията „Устойчиво развитие за България” и Санаторно-оздравителния комплекс /СОК/ „Камчия”. Жури в състав: председател – доц. д-р Райна Захариева и членове – доц. Емилия Лазарова – Генчева, Величка Николова, Деница Танева и Галина Петрова, съвместно с представители на партниращите организации и съгласно обявените критерии, определиха наградените участници.

В категория „Извънкласни дейности”

Втора награда:

Инж. Веселина Панайотова Кашукеева, главен учител по професионална подготовка ПГМЕЕ, град Бургас – клубна дейност – „Млад машиностроител”, „Най-добър техник в машиностроенето” – грамота и парична премия от 300 лв.

Организаторите канят отличените участници, заедно с техните колеги и ръководствата на съответните учебни заведения да участват в националния семинар на тема „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците”, който ще се проведе от 1 до 5 септември т.г. в СОК „Камчия”. В рамките на този форум ще се състои тържествената церемония за награждаване на победителите.