7 училища на крака за Станислав от Механото

Плакат „С теб сме, Стаска“, два тъпана и 2 000 души вдигнаха настроението и духа на Станислав Василев от Механото.

На 29 октомври, в зала „Младост“ се проведе поредната благотворителна инициатива организирана от ПГМЕЕ в помощ на нашия съученик Станислав Петров Василев – хандбална среща между Механото и Строителния!

Преди известно време Станислав и семейството му се изправят лице в лице с тежка диагноза относно здравето на Станислав. Животът вече не е същия за тях. Разбирайки новината, ученици от училището започнаха поредица от инициативи, с една цел – да подпомогнат материално семейството в нелеката борба с болестта.

На провелата се  среща по хандбал между отборите на Механото и Сроителния, зала „Младост“ се изпълни с приятели, съученици и хора от целия град, дошли да подкрепят Стасо – едно добро момче, със стипендия за отличен успех, прекрасен хандбалист, благодарение на когото училището ни завоюва тази година 1 място в националното първенство!

Благодарим на всички училища от които получихме съпричастност в събирането на средства!

– Стрителния техникум, Търговската гимназия, ПМГ , ОУ „Л. Каравелов“, СОУ „Св.св. Кирил и Методий“, Руската гимназия, Английската гимназия!  Благодарим Ви приятели, може да разчитате и на нас за бъдещи Ваши мероприятия! Благодарим Ви за подкрепата и вярата в доброто!

Благодарим на г-н Янко Димитров и г-н Захари Чекичев, направили всичко в името на събирането на средствата за Станислав! Поклон пред всички хора с ГОЛЕМИ СЪРЦА!

Семейството на Станислав разкри банкова сметка. Тя не е дарителска, защото нямат договор за лечение с болница. Въпреки това, всички пари се изразходват единствено и само за лечението на момчето.

BG06RZBB91551006283105

РАЙФАЙЗЕН БАНК

BIС:RZBBBGSF

СТАНИСЛАВ ПЕТРОВ ВАСИЛЕВ