„Да споделим успеха“

На 20.11.2018г. в ПГМЕЕ се проведе поредната среща по проекта „Да споделим успеха“. Гости бяха бивши възпитаници на Механото: Пламен Карашев, Иван Буриев, Георги Чанев.

Хюсеин Хюсеинов 12в 

“Срещата много ми хареса. Срещата въздейства много мотивиращо. Разбрахме върху какво трябва да се концентрираме, разбрахме също, че усилията, които полагаме не са напразни.”

Петър Сребрев 12в

“Видяхме хора, които наистина искат да ни помогнат за бъдещото ни развитие. Тяхното настроение ни предразположи към много ползотворни дискусии и като цяло беше много полезно.”

Спартак Аветисян 12в

“Мисля, че на този етап от живота ни няма по-мотивиращо нещо от това да имаме среща с човек, който разказва за пътя към своя успех и за това как човек не трябва да се самозабравя, колкото и високо да стигне.”

Илиян Караниколов 12в

“Срещата с Пламен Карашев ми въздейства положително. Мотивираме да се реализирам в моята специалност ‘Електрообзавеждане на транспортна техника’.”

Николай Пандазиев 12в

“Пламен Карашев ни вдъхна кураж, разказвайки ни, как е постигнал всичко, как е започнал. Този човек ми показа, как трябва да постъпя, за да постигна нещо в живота. Затова, като завършя, ще направя всичко възможно да успея като си отворя малък бизнес, свързан с автомобили. Пламен Карашев е много смел човек и има борбен дух. Тази среща вдъхна кураж на много хора. На мен много ми допаднаха неговите съвети.”

Господин Нейков 12в

“Днешната среща ме мотивира много и нямам търпение да се включа и в други срещи с хора, които са успяли в живота и в нашата специалност.”

Константин Петков 12в

“Днешната среща с П. Карашев и колегите му ме накара да се замисля. Вече знам, че след като завърша ще продължа да следвам и да се развивам по специалността ми.”

Николай Недев 12в

“Според мен срещата днес беше много целенасочена. Помогна ми да се замисля сериозно. Убеди ме, че нашата професия има бъдеще и всички усилия, положени в ПГМЕЕ си струват сто процента.”

Никола Липчев 12в

“Срещата ми въздейства много мотивиращо и вдъхновяващо. Вече разбрах, че годините, прекарани в Механото, не са пропиляни. Определено вече знам, с какво ще се занимавам след като завърша. Що се отнася за Пламен Карашев и екипа му, мисля че България и светът се нуждаят от повече такива хора. Възхитен съм!”