Награда за ПГМЕЕ и от Арт фестивал “СЕЗОНИ” – Бургас

Йордан Бахчеванов от 10Ж клас спечели второ място с купа и грамота на IV конкурс ОБЕКТИВ на тема „Аз и морето”, който е посветен на творчеството на  поетесата Петя Дубарова. Наградата бе връчена лично от българския сценарист, кинооператор и актьор Христо Димитров – Хиндо.

Арт фестивала предостави възможност на деца и ученици да покажат своя талант и възможности на пленера, който беше на 28, 29 и 30  юни 2019 година.

Изработените творби участваха в раздел ПРИЛОЖНО ТВОРЧЕСТВО и бяха оценени от комисия, а най-добрите получиха своята заслужена награда.

Момчетата от Механото, участници в клуб „ОПТРОН” към НЧ „Христо Ботев 1937г.” предизвикаха искрено възхищение и адмирации както от организаторите и журито, така и от публиката.

Йордан Бахчеванов от 10Ж клас, Стоян Генчев и Динко Пенчев от 11Ж клас и техният ръководител инж. Диана Илиева получиха признание за иновативност в творчеството за  интегрирането на електроника в снимки, на които е направена допълнителна апликация. За тях бе отреден най-големия приз на конкурса –  СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА ЗА ПРИЛОЖНО ТВОРЧЕСТВО!

Йордан и Динко обработваха свои лични снимки, а Стоян имаше честта да работи върху снимка лично направена и любезно предоставена от  Кирил Костадинов -директор на Радио Бургас, за което искрено му благодарим!