Уважаеми родители,

На прага на новата учебна година сме. Ние от ПГМЕЕ с трепет очакваме да се завърнем в класните стаи, да посрещнем учениците и да чуем училищния звънец. И макар  да ни е завладяло празничното чувство от наближаващия  първи учебен ден, не сме забравили, че предстоящата учебна година ще бъде предизвикателство за всички нас поради разпространението на COVID – 19. 

Екипът на ПГМЕЕ и преди се  е справял с големи предизвикателства и Ви уверяваме, че и този път ще го направи.  Бъдете сигурни, че ще дадем всичко от себе си, за да осигурим безопасни условия за Вашите деца и наши ученици, а Вие да се чувствате спокойни, докато те са на училище.

Нека не забравяме обаче, че не само Механото, а целият свят е изправен пред  изпитанието COVID – 19 и само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса и опазването на здравето ни и това на околните са отговорност на всеки един от нас. Ето защо Ви призоваваме да се погрижите Вашите деца да разполагат с подходящи лични предпазни средства (маска или шлем) и средства за дезинфекция, както и предварително да разговаряте с тях за  това, че и тяхното здраве, и това на техните съученици и учители е ценно и трябва да се опази.

Разчитаме  на Вашето партньорство. Вярваме, че въпреки трудностите новата учебна година ще бъде успешна!

                                                            Екипът на ПГМЕЕ Ви пожелава здраве!