Великденски футболен турнир

На 26.04.2014г. (събота), на спортната площадка на ПГМЕЕ се проведе Великденски футболен турнир, с който училището ни постави началото на кампанията по приема за 2014/2015г. В мероприятието взеха участие 4 отбора, от следните училища  – ОУ „Бр. Миладинови“, ОУ „Л. Каравелов“, ОУ „П.Р. Славейков“ и СОУ „Д. Дебелянов“. След оспорвана борба в няколко мача, победители станаха СОУ „Д. Дебелянов“, с ръководител на отбора – Петко Димитров! Втори се класираха ОУ „П. Р. Славейков“, трети  – ОУ „Л. Каравелов“, като последни останаха „Бр. Миладинови“. Всички участници получиха грамоти, а треньорите купи за съотвено заетите места.

Ръководството на ПГМЕЕ, изрази подкрепата и съпричастността си към организатора на мероприятието – г-н Койчев – треньор по футбол в ПГМЕЕ, като се надява, турнира да стане традиционен.

Благодарим на участниците за желанието да участват в едно достойно състезание за седмокласници! Честито на победителите! А ние – учителите от ПГМЕЕ, очакваме част от отборите да се влеят в редиците на обучаващите се в училището ни от есента! Успех на всички на предстоящите кандидатгимназистки изпити!