Състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство“ 2022г.

На 24 и 25.02.2022 г. се проведе вътрешен кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство“ в ПГМЕЕ гр. Бургас. В него участваха 12 ученици от 12г и 11д и 11г  класове от специалност  „Автотранспортна техника“. Състезанието се проведе  по регламент от Министерството на образованието и науката. Учениците решаваха теоретичен тест генериран от ,,ИНТЕР КАРС БЪЛГАРИЯ ЕООД“, листовки по БДП и изпълниха четири практически задания в обновенните работилници на училището.

В категория „ Майсторско управление на МПС“, заданието за водачи на МПС беше по схема в базата на ,,Бургас Бус“  и учениците показаха уменията си. Надпреварата беше оспорвана, но всички показаха добри резултати.

След разглеждане и обсъждане от комисията на училището- учители по теория, практика на ДВГ и кормилна практика, бяха класирани следните ученици:

  1. Николай Мариянов Димов от 12г клас
  2. Кристиян Пламенов Терзиев от 12г клас
  3. Звездомир Руменов Стоянов от 11г клас

Следващият  регионален кръг на състезанието ще се проведе на 25 и 26 март 2022г. в град Габрово. Желаем на участниците и преподавателите им много успехи!