Стоп на насилието! То никога не е отговор!

Осмокласниците Георги Вълков 8б клас и Николай Анестиев 8и клас, предствиха достойно училището ни на ученическа конференция под надслов „Насилието никога не е отговор“.

Целта на конференцията беше да се предостави на младите хора възможност да изразят своята позиция и отношение по темата за насилието, тормоза и кибертормоза, както и да представят добри практики за превенция в своите училища. Събитието се провежда във връзка с международната кампания „16 световни дни срещу насилието над жени“, която ще продължи от 25.11.2023 до 10.12.2023 г.

„Асоциация Деметра“ гр. Бургас организира Конференцията под патронажа на Областна администрация Бургас в лицето на г-н Пламен Янев – областен управител и с подкрепата на РУО на МОН в лицето на г-жа Петя Петрова – началник.

Презентатора Георги Вълков събра аплаузите на публиката и възторжените думи на основателката на „Деметра“ – Диана Видева, която с гордост сподели, че също е възпитаничка на Механото! За положения труд и представяне, учениците бяха наградени от областния управител г-н Пламен Янев.

Гордеем се нашите най-млади, но толкова сериозни и отговорни ученици!