Отново сред природата на България – учим, сплотяваме се и се забавляваме!

От 03.07. – 5.07.2015г., колективът на ПГМЕЕ отседна в с.Чифлик, едно от многото прекрасни места на България!

Започнахме с посещение на ТУ  – гр. Габрово и обучение на тема: „Развитие на социалната интелигентност на личността – фактор за преодоляване на стреса“, с лектор д-р Славчева. Както и през миналата година, отново останахме приятно удовлетворени от интелигентното и с лекота поднесено съдържание. Сътрудничеството между ПГМЕЕ и ТУ – Гарово продължава вече пета година. Колегите инженери бяха възхитени от материалната база и отлично оборудваните лаборатории на университета, които всички посетихме след психологичната беседа.

А за 90-годишнината на ПГМЕЕ, ние също посрещнахме гости от университета – доц.д-р инж. А. Жеглова – зам.декан УД, която ежегодно организира провеждането на предварителни кандидатстудентски изпити в нашето училище. Това сътрудничество е изключително плодотворно и удовлетворяващо за двете учебни заведения – доказват го множеството наши ученици, с които се видяхме при посещението ни.

На втория ден успяхме да посетим великолепните Крушунски водопади, Деветашката пещера, както и Съева дупка – една от най-красивите пещери в България!

В ранния неделен предиобед, преминахме през Беклемето, а Бургас ни посрешна с красива дъга! Заредени с ентусиазъм, започваме да мислим за следващото красиво кътче от природата на Родината!