Уважаеми родители, преподаватели и ученици на 21.10.22г. (петък), от 12,30ч. на игрището на ПГМЕЕ, се проведе демонстративната среща по баскетбол между два отбора от нашето училище – „Сините акули“ играха срещу “Белите мечки”. „Акулите” победиха в състезанието, но по-важното е, че мероприятието беше с благотворителна цел, по идея на Ученическия съвет при ПГМЕЕ, с която те спечелиха проект „Нека върнем усмивката на съучениците ни“. Проект, който се реализира с финансовата подкрепа на Община Бургас, чрез пилотното издание на „Общински младежки грант“, по повод Европейска година на младежта.

Благотворителност проявиха всички ученици на ПГМЕЕ, и техните преподаватели, обединени около идеята усмивките на нашите дванадесетокласници в неравностойно положение да не стихват. (След окончателното събиране на средствата, ще обявим публично събраната сума, която ще бъде разпределена за дванадесетокласници в неравностойно положение)

Благодарим ви, момчета и момичета, които мислихте, писахте, участвахте, играхте и продължавате да се раздавате и подкрепяте съучениците си! Заради такива, като вас, МЕХАНОТО е символ на професионализъм, благородство и иновативност! Благодарим и за перманентната подкрепа на ръководството на ПГМЕЕ!

Заедно връщаме усмивки!