На добър час! Дипломира се випуск 2023 на ПГМЕЕ-Бургас

На 26 юни се състоя тържественото връчване на Дипломите за средно образование и Свидетелствата за професионална квалификация на учениците от ВИПУСК – 2023 на Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника.

Общо 113 зрелостници получиха своите официални документи, с които ще продължат по пътя на професионалното и личностното си изграждане, който започнаха преди 5 години, когато прекрачиха за първи път прага на Механото. Емоционално и вълнуващо беше отново да се съберем всички.

След вдъхновяващо приветствие към учениците, директорът на училището г-жа Роза Желева, тържествено връчи дипломите, грамоти и ваучери на отличниците на випуска. Освен тези, които са покорили академичния връх със своите отлични оценки, грамоти и награди получиха и всички онези ученици, които през годините на своето обучение са участвали активно в различни мероприятия, конкурси, състезания, които направиха училищния живот на Механото толкова богат и неповторим и онези, които донесоха безброй медали и купи от спортни състезания и ни изпълваха с гордост. Всяка грамота беше придружена и от още нещо много специално – благодарствено писмо към родителите на ученика. За нас в Механото е изключително важно да бъдем партньори с родителите на учениците и осъзнаваме важната им роля в процеса на обучение. От сърце благодарим за добрите хора, които сте създали, за подкрепата и съдействието Ви!

Грамоти за успешно завършване на дуална форма на обучение бяха връчени на ученици, обучавани в тази форма, от инж. Лъчезар Лазаров, ръководител КЕЦ – Бургас и инж. Веселин Господинов, ръководител на КЕЦ Бургас-център към “ЕР ЮГ” ЕАД.

Един от най-вълнуващите моменти по време на церемонията за нас, учителите от ПГМЕЕ, беше благодарственото писмо на г-жа Димитрина Кръстева, родител на Радослав Кръстев от 12 д клас, отправено към целия екип на гимназията.

Емоционална, въздействаща, неповторима беше тържествената церемония за всички – учители, ученици, родители. В края й с апел за дързост, смелост, почтеност и човечност пожелахме: „На добър час!“ на учениците от випуск 2023.

Вярвайте в себе си, за да повярват и другите във вас!