КУПАТА НА БМФ „ПОРТ БУРГАС“ Е В МЕХАНОТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

За осма поредна година „БМФ Порт Бургас” ЕООД организира турнир по футбол на малки вратички за младежите от Бургас с атрактивен награден фонд. Организатор на инициативите е Комуникационна група „Имидж Едвъртайзинг”. Футболният турнир за купата на БМФ Порт Бургас вече се превърна в традиционен общоградски спортен празник. Тази година Механото взе участие с два отбора „Механо – ПГМЕЕ“ и „Механо – Заедно в час“, първия сформиран от играчи от отборите по футбол на гимназията, а втория – от момчетата включени в извънкласните дейности по НП.

Макар че допуснаха две загуби още в групите, учениците любители от „Механо – Заедно в час“ останаха доволни от участието си в турнира и дадоха заявка за по-добро представяне догодина.

Всеотдайната и технична игра, отличната стратегия и желанието за победа бяха оръжията на „Механо – ПГМЕЕ“ мач след мач по пътя към финала. Всяка игра започваше с възглас „Механо“ и с много жар във всеки един от играчите. Безапелационни победи във всеки от мачовете в групата. Макар и с малка разлика, но полуфиналният мач също завърши с победа за нашите футболисти. Във финалния мач резултатът се реши с дузпи, по време на които момчетата демонстрираха и невероятна психологическа устойчивост. Накрая отборът се окичи със златните медали, вдигна купата на победителя и при първа възможност с гордост ще я поднесе на своя директор – г-жа Желева. Освен това като първенци получават и голямата награда на турнира – билети за мача „Лудогорец“ и „Нордселанд“, който ще се проведе на 14 декември от 19:45ч. в Разград. „БМФ Порт Бургас” организира транспорт за отбора-носител на купата от Бургас до Разград и обратно и нощувки за пътуващите в Разград.

Поздравления за момчетата от отбора „Механо – ПГМЕЕ“ и техния ръководител г-н Пейков. В очакване сме на следващи ваши победи!