Мартин Николов и Елена Танчева от 11 и клас грабнаха титлите МИС и МИСТЪР МЕХАНО на конкурс в ПГМЕЕ

За втора година, УС към ПГМЕЕ, организира конкурс за “Мис и Мистър Механо”. Рекорден брой участници за втора година – 30 момчета и 7 момичета! Ожесточена надпревара се проведе за завоюване на титлата Мистър от страна на момчетата. Състезанието не беше надпревара само за добре изглеждащ млад мъж, но и бърза разходка из дебрите на историята, геогарфията и литературата. Голяма част от участниците бяха  затруднени от въпросите, които им бяха подготвили преподавателите – г-н Люцканов и г-жа Канева, както от физическите упражнения за издръжливост от г-н Авуски. След  оспорвана надпревара, приза Мистър Механо бе връчен на Мартин Николов– 11и клас. Откъм дамската надпревара, състезането беше различно. За съжаление, момичетатa са малко на брой в нашето училище, но пък се представиха достойно! Короната грабна Елена Танчева от 11и клас, а нейни подгласнички станаха Мария Колева от 10и клас и Мария Николова от 10д клас. Присъдена беше и специалнa награда на Теменуга Иванова от 8д клас, която макар и „заек“ се включи смело в борбата! Изобщо – „зайците“ – 8д се оказаха с най-многобройни представители от новопостъпилите! Те са и доста активни в организираните мероприятия от УС през тази учебна година! Едно голямо ПОЗДРАВЛЕНИЕ!

Специално БЛАДОРИМ и на г-жа Желева, за отпуснатите награди на Мис и Мистър – ваучери от книжарница „Хеликон“, както и за почерпката с торта!!! Мероприятието завърши с изпълнение на бийт-бокс  от Димитър Караваев, 11ж клас!

Видяхме си минусите, отбелязахме плюсовете и с нови сили – догодина ще чакаме за записване новите ентусиасти! Благодарим на всички учители и представители на администрацията, които ни подкрепиха!

УС при ПГМЕЕ