ТРИУМФЪТ НА МЕХАНОТО: ШАМПИОНСКИ УСТРЕМ КЪМ ФИНАЛИТЕ

Днес, с мощен тласък от спортен дух и неоспорим талант, хандбалният отбор на Професионална гимназия по механоелектротехника открои своето място сред най-добрите, като спечели важна победа в допълнителния кръг на зоналните победители на Ученическите игри за учебната 2023-2024 година. Това победоносно събитие ги класира за финалния етап на игрите, маркирайки още един върхов успех за отбора.

Срещата с отбора на ПМГ Хасково, победител на зона V, бе вълнуваща и оспорвана до самия край. Двубоят премина през множество напрегнати моменти, като истинска битка за точките, която се реши в последните минути на играта. Всяка атака и защита беше демонстрация на отдадеността и уменията, които младите спортисти носеха на игрището.

Съставът на отбора, включващ 12 талантливи ученици, показа изключителна синхронизация и спортна зрялост. Техният успех е резултат не само от техните индивидуални умения, но и от страстта и енергията, която внасят във всяка игра.

Г-жа Желева, директор на гимназията, изрази своята гордост и адмирации към отбора и техния ръководител: „Вие не само спечелихте, но и демонстрирахте сила, характер и отдаденост. Вашето стремление и постигнати успехи са вдъхновение за всички нас. Продължавайте да носите славата на Механото със същия този плам и увереност!“

Този триумф превъзхожда обикновената победа, като символизира неуморима решителност и отлична работа в екип. Момчетата от отбора на ПГМЕЕ доказаха, че са готови за предизвикателствата, които ги очакват във финалите. Техният път към шампионския трофей е пълен с надежда и решимост да донесат още една горда победа за своята гимназия.